Sint in Twello

Sint in Twello

Sinterklaas en zijn Pieten maken er samen met de ondernemers in het centrum van Twello een gezellig feest van. Lees snel verder wat er de komende weken te doen is!

Lever op tijd je Sinterklaaszegels in!

Tot en met 5 december strooit Sinterklaas nog met speculaas in Twello! Doe je een aankoop bij een van de aangesloten ondernemers in het centrum van Twello? Dan ontvang je altijd één spaarzegel. Boven de 10 euro ontvang je een extra zegel, boven de 20 euro twee extra zegels en ga zo maar door. Zo spaar je snel een volle kaart (24 zegels) die je kunt inleveren bij een van deze ondernemers. Je ontvangt van ons bij inlevering een pak heerlijke speculaas! Spaar je mee?

WIN WINKELVOUCHERS!

We strooien met speculaas, maar ook met winkelvouchers! In de week na 5 december trekken we uit alle ingeleverde zegelkaarten 100 prijswinnaars. Deze prijswinnaars krijgen allemaal een voucher van 25 euro die te besteden is in Twello Centrum bij de aangesloten ondernemers.

Kleur/vouw wedstrijd

Knutsel en versier je eigen schoorsteen! Maak er wat moois van en vergeet je naam niet op de schoorsteen te schrijven. Deelname t/m 12 jaar.

Wil je meedoen met de actie? Lever je schoorsteen in bij Schuurman Schoenen Twello. Alle ingeleverde schoorstenen zijn te zien in de etalage. Sinterklaas kiest uit al deze schoorstenen 12 winnaars. Dit zal gefilmd worden en is te zien op de facebook pagina van ThuisinTwello. Sinterklaas zal alle schoorstenen vullen met iets lekkers. Vanaf 30 november kun je de gevulde schoorsteen afhalen bij Schuurman Schoenen. Heb je gewonnen? Dan win je een meet & greet
op 2 december met sinterklaas. Lever uiterlijk 26 november je schoorsteen in. 

 

  • 12 november t/m 05 december
  • In het centrum van Twello

Vragen?

Thuis in Twello

Thuis in Twello is de website van de ondernemers in het centrum van Twello. We houden jou graag op de hoogte van leuke acties, evenementen en andere leuke ontwikkelingen. We heten jou van harte welkom in het centrum van Twello. Voel je thuis in Twello!

Contact

© 2022 Thuis In Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.