Alle kerstmannen nog aan toe!

Santa run mmv Rotary Club Voorst

Zaterdag 16 december a.s. organiseert Rotary Club Voorst samen met Ondernemersvereniging Twello Centrum de eerste Rotary Santa Run Voorst in het centrum van Twello.

Anders dan de naam doet vermoeden, is het de bedoeling dat gewandeld wordt, zodat eigenlijk iedereen kan meedoen.

Na een gezamenlijke warming up voor de bibliotheek op het marktplein wandelen de deelnemers, allemaal verkleed als Kerstman, zo’n 2,5 kilometer door het centrum en eindigen op het dorpsplein. Daar zullen de plaatselijke ondernemers zorgen dat een leuke afterparty gehouden kan worden.

Dit festijn begint om 16:00 uur en de verwachting is dat iedereen om ongeveer 18:30 uur klaar is met de wandeltocht, waarna de afterparty plaatsvindt tot ca. 20:00uur

Rotary Club Voorst wil met de opbrengst van deze actie een aantal doelen ondersteunen. Allereerst de verenigingen in de gemeente Voorst. Op dit moment zijn afspraken gemaakt met Voorwaarts en VHC en hopelijk wordt dit aantal nog uitgebreid met andere sportverenigingen of een carnavalsvereniging of toneelvereniging of….

Leden van de verenigingen, waar afspraken mee zijn gemaakt, kunnen zich via de website inschrijven en geven duidelijk in een omschrijvingsveld de naam van hun vereniging aan. De totale kosten per persoon bedraagt € 15,—(kinderen tot 135 cm € 12,50) en hiervan gaat dan € 5,—naar zijn/haar vereniging. Iedere deelnemer krijgt na inschrijving een Kerstmannenpak met baard met startnummer en na afloop een klein aandenken.

Van alle individuele inschrijvingen gaat die € 5,—naar de Voedselbank en meer in het bijzonder het ondersteunen van de Voedselbank in Deventer om haar activiteiten uit te breiden naar Twello/gemeente Voorst.

Kortom, meld je aan voor deze mooie happening met je gezin, vrienden, etc. en gebruik daarvoor bijgaande QR code of ga naar https://voorst.rotarysantarun.nl/.

 

Tekst: Voorster Nieuws 22-11-23

  • 16 december
  • Twello Centrum

Vragen?

Thuis in Twello

Thuis in Twello is de website van de ondernemers in het centrum van Twello. We houden jou graag op de hoogte van leuke acties, evenementen en andere leuke ontwikkelingen. We heten jou van harte welkom in het centrum van Twello. Voel je thuis in Twello!

Contact

© 2024 Thuis In Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.